Pyragas su persikais
INGREDIENTAI:
3 kiaušinių,
130 g cukraus,
žiupsnelio druskos,
250 g maskarponės sūrio,
180 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
600 g šviežių arba konservuotų persikų.
130 g cukraus,
žiupsnelio druskos,
250 g maskarponės sūrio,
180 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
600 g šviežių arba konservuotų persikų.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išplakite su 120 g cukraus ir druska. Sudėkite kambario temperatūros maskarponės sūrį ir gerai išplakite. Suberkite persijotus su kepimo milteliais miltus, citrinos žievelę.
Išmaišykite. Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Persikus supjaustykite riekelėmis ir gražiai išdėliokite ant tešlos. Pabarstykite likusiu cukrumi. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
Išmaišykite. Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Persikus supjaustykite riekelėmis ir gražiai išdėliokite ant tešlos. Pabarstykite likusiu cukrumi. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.