Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru


Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru



INGREDIENTAI:
10 pyragėlių:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 kiaušinis;
200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
2 maži obuoliai;
50 g razinų;
40 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. 
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

GAMINIMAS:

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos kvadratų karštus. Marcipanų masę iškočioti Albai plonai ir supjaustyti keturkampiais. Ant kiekvieno tešlos lakšto uždėti po marcipaninį keturkampį. Obuolius nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius ir susmulkinti kubeliais. Juos sumaišyti su razinomis, išdėlioti ant tešlos su marcipanų mase.

Suformuoti pyragėlius perlenkiant tešlos lakštus ir gerai užspaudžiant kraštus. Pyragėlius aptepti plaktu tryniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti orkaitėje 25 min.

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru