Morengų ir vynuogių pyragas

Dalintis:

Morengų ir vynuogių pyragas GAMINIMA S:  Miltus sumaišykite su sviestu ir minkykite šakute, kol pasidarys gumuliukai. Pilkite...

Morengų ir vynuogių pyragas
Morengų ir vynuogių pyragas



GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su sviestu ir minkykite šakute, kol pasidarys gumuliukai. Pilkite plaktą kiaušinio trynį ir vandenį. Minkykite rankomis, kol iš tešlos bus galima suformuoti rutulį. Jį uždenkite maistine plėvele ir laikykite šaldytuve apie 30 minučių.

Tada imkite kočioti tešlą, vis pabarstykite stalą miltais, kad neliptų. Lakštas turi būti maždaug 23 cm skersmens. Dėkite jį į kepimo skardą. Pašaukite į
200°C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 10 minučių.

Kad tešla nesukristų, būtinai kepkite ,,akluoju būdu”, pridengę lakštą folija ir pabėrę ant viršaus sausų žirnių. Kol tešla kepa, suplakite iki standžių putų kiaušinių baltymus ir po truputį pilkite cukrų, dar plakite, kol nebus juntami cukraus kristalėliai.

Iškepusį pyrago pgrindą atvėsinkite. Patepkite džemu ir nuklokite vynuogėmis. Ant viršaus dėkite plaktus baltymus. Orkaitę įkaitinkite iki 230°C ir pašaukite pyragą. Kepkite, kol viršus gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
Tešlai:
265 g kvietinių miltų,
125 g sviesto,
1 kiaušinis,
2 arbatiniai šaukšteliai šalto vandens.

Įdarui:
3 kiaušinių baltymai,
200 g cukraus,
3-4 valgomieji šaukštai uogienės (patepti kepinį),
1 kekė žaliųjų vynuogių be kauliukų.
Vardas

Azijos receptai,1,Bandeles,27,cukrus,1,Desertai,246,Karstas sokoladas,1,keksai,28,keksiukai,24,pyragai,133,pyrageliai,29,RECEPTAI,249,sacharinas,1,Salotos,1,TORTAI,1,Užkandžiai,1,Vietnamo receptai,1,
ltr
item
RECEPTAI - PATIEKALAI : Morengų ir vynuogių pyragas
Morengų ir vynuogių pyragas
https://2.bp.blogspot.com/-Qw30ESa0gOM/WlVBZ8gJYcI/AAAAAAAABmg/QnrlIupLHpc5lysDlLQgktIqT-QRP0drACLcBGAs/s320/Morengu-pyragas.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-Qw30ESa0gOM/WlVBZ8gJYcI/AAAAAAAABmg/QnrlIupLHpc5lysDlLQgktIqT-QRP0drACLcBGAs/s72-c/Morengu-pyragas.jpg
RECEPTAI - PATIEKALAI
http://receptai-patiekalai.blogspot.com/2011/10/morengu-ir-vynuogiu-pyragas.html
http://receptai-patiekalai.blogspot.com/
http://receptai-patiekalai.blogspot.com/
http://receptai-patiekalai.blogspot.com/2011/10/morengu-ir-vynuogiu-pyragas.html
true
2640812941475257930
UTF-8
Įkelti visud įrašus Nerasta jokių įrašų PERŽIŪRĖTI VISUS Skaityti daugiau Atsakyti Atšaukti atsakymą Ištrinti pagal PRADINIS PUSLAPIAI Pranešimai Peržiūrėti visus REKOMENDUOJAMA JUMS Etiketė ARCHYVAS PAIEŠKA VISI Pranešimai Nerasta jokių įrašų, atitinkančių jūsų užklausą Grįžti i Pradini puslapi Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sek Pir Ant Tre Ket Pen Šeš Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželio mėn Liepos mėn Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis Sau Vas Kov Bal Geg Bir Lie Rug Rugs Spa Lap Gru dabar Prieš 1 minutę prieš $$1$$ Minučių prieš 1 valanda prieš $$1$$ valandu Vakar $$1$$ Prieš kelias dienas $$1$$ prieš kelias savaites Daugiau nei prieš 5 savaites Followers Follow ŠITAS TURINYS - IŠSKIRTINIS Prašome pasidalyti, kad atrakintumėte Kopijuoti visą kodą Pasirinkite visą kodus Visas kodas buvo nukopijuotas Negalite nukopijuoti kodų / tekstų, norėdami nukopijuoti, paspauskite [CTRL] + [C] (arba CMD + C su Mac)