Abrikosų pyragas su migdolais

Abrikosų pyrago su migdolais receptas

Abrikosų pyragas su migdolais



INGREDIENTAI:
250 g sviesto;
250 g cukraus;
3 kiaušiniai;
4 papildomi kiaušinių tryniai;
100 g miltų;
20 g apelsinų likerio;
2 arb. š. apelsinų sulčių;
100 g migdolų;
400 g abrikosų.

GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitiname iki 170°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakame iki purumo, įmušame po vieną kiaušinių, sudedame papildomus kiaušinių trynius ir šiek tiek miltų. Viską išmaišome, supilame apelsinų sultis ir likerį. Suberiame likusius miltus, migdolus. Masę sudedame į paruoštą kepimo formą, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame orkaitėje apie 80 min.

Abrikosų pyragas su migdolais