Sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai


INGREDIENTAI:
10 pyragėlių:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
850 ml konservuotų persikų puselių;
1 trynys;
100 g cukraus pudros
1 citrinos sultys. 

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“


GAMINIMAS:

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Persikus padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Tešlą iškočioti ir padalinti į 10 kvadratų. Į kiekvieno tešlos kvadrato vidurį įdėti po vieną persiko puselę. Tešlos kraštus aptepti tryniu ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti orkaitėje 15-20 min. Ataušinti.

Cukraus pudrą iki vientisos masės sumaišyti su citrinų sultimis. Šiuo glajumi aplink kiekvieną persiko puselę išlieti „kepto kiaušinio baltymą“. Palaukti, kol glajus sustings ir patiekti.

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“