Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai |
Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
INGREDIENTAI:
8 pyragėliams:
450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
4 kiviai;
2 papajos;
100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
2 valg. š. baltojo romo;
1 trynys.
450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
4 kiviai;
2 papajos;
100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
2 valg. š. baltojo romo;
1 trynys.
Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
GAMINIMAS:
Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu.
Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį įdėti po šaukštelį marcipaninio įdaro. Ant įdaro išdėlioti vaisius. Likusios tešlos kvadratus supjaustyti plonomis juostelėmis ir sukryžiavus po dvi dėti ant pyragėlių. Pyragėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Dėti į orkaitę ir kepti 20 min. Iškepusius pyragėlius galima papuošti pieniško šokolado glajaus ornamentais.
Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį įdėti po šaukštelį marcipaninio įdaro. Ant įdaro išdėlioti vaisius. Likusios tešlos kvadratus supjaustyti plonomis juostelėmis ir sukryžiavus po dvi dėti ant pyragėlių. Pyragėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Dėti į orkaitę ir kepti 20 min. Iškepusius pyragėlius galima papuošti pieniško šokolado glajaus ornamentais.