Bandelės su cinamonu

Bandelių su cinamonureceptas
Bandelių su cinamonu receptas

INGREDIENTAI:
300 g miltų;
140 g sviesto;
150 g cukraus;
300 ml pieno;
25 g šviežių mielių (arba 7 g sausų);
Cinamono;
Druskos.
GAMINIMAS:

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą
sviesta (100 g). Pastatyti 30-50 min šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų.

Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas. 20-30 min. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų. Kepti 10-15 min. 230-240 laipsnių C temperatūroje.

Bandelės su cinamonu