Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis

Mielinės tešlos pyragėliu su vyšniomis receptas

Mielinės tešlos pyragėliu su vyšniomis receptas

Pasirodo, ne tik susidraugavau su mieline tešla, bet sugebu pati improvizuoti 🙂 Dar smagiau žinoti, kad dar tikrai yra ką išbandyti, kur tobulėti. Vienas iš tokių tobulinamų dalykų – mielines teslos gaminiai.Šį kartą, bandžiau pyragelius pateikti kitaip negu visada, Jums spręsti, gerai tai ar blogai :))) Taigi, Jūsų teismui Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis. Puikus būdas pabaigti per žiemą nesunaudotas šaldytas vyšnias.Taipogi gali buti Pyragėliai su agrastais ir kiviais arba Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai kurie tikrai praskaidrins ilgus ziemos vakarus.

Kaip pasigaminti mielinę tešlą?

Paprastas mielinės tešlos receptas. Mielinė tešla tinka picai, bandelėms, spurgom, pyragams, mieliniams blynams, mėsainių bandelėms, duonos lazdelėms pasigaminti.
 
Mielinės tešlos pyragėliu su vyšniomis receptas.mieline tesla su vysniomis puikus pyrageliu derinys.piragelaiai puikiai tiks desertui prie arbatos.
Pyragėliai su kremu ir vaisiais
Pyragėliai su aguonomis
Braškių pyragėliai

 

mielines pynes video

 
 INGREDIENTAI:
6 vidutinio dydžio pyragėliams:

Tešlai:

250 g miltų;
1 pak. sausų mielių;
40 g cukraus;
125 ml drungno pieno;
2 valg. š. sviesto arba margarino;
1 kiaušinis;
Žiupsnelis druskos.

Įdarui:

700 g konservuotų vyšnių;
2 valg. š. vanilinio pudingo miltelių;
2 valg. š. vyšnių likerio;
1 kiaušinis (pyragėliams aptepti);
4 valg. š. plokštelėmis pjaustytų migdolų.
 

Keletas Puikiu pyrageliu receptu :

Pyragėliai su varške ir razinomis
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis
Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
 
GAMINIMAS:

Miltus dubenėlyje gerai sumaišyti su sausomis mielėmis. Sudėti kitus mielinaiai tešlai skirtus produktus ir elektriniu maišikliu viską suminkyti į vientisą tešlą. Jei tešla labai lipni, įberti dar truputį miltų.Mieline  Tešlą apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos tūris turi padidėti dvigubai.

Įdarui skirtas vyšnias padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Sultis supilti į dubenėlį ir užvirinti. Pudingo miltelius sumaišyti su nedideliu kiekiu vandens, šį mišinį pilti į verdančias sultis ir viską dar kartą užvirinti. Į pudingą įmaišyti likerį bei vyšnias ir viską ataušinti.

Tešlą apie 5-10 min. minkyti rankomis, kad ji pasidarytų puri. Po to iš tešlos iškočioti ½ cm storio lakštą ir supjaustyti į 6 kvadratus. Į kiekvieno tešlos kvadrato vidurį dėti po kupiną šaukštą įdaro. Kiaušinį išplakti ir aptepti kvadrato kraštus. Kampus užlenkti į viršų ir suklijuoti tarpusavyje. Pyragėlius uždengti ir dar 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Mielinius Pyragėlius aptepti likusius plaktu kiaušiniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis. Kepti apie 20 min. Pyragėlius patiekti šiltus arba šaltus.

Komentarai