Keksas su obuoliais
INGREDIENTAI:
300 g margarino,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
250 g miltų,
1/2 stiklinės grietinės,
kėlimo miltelių,
cinamono,
500 g obuolių.
GAMINIMAS:
Margariną pašildykite, išsukite su cukrumi, sukant sudėkite po vieną kiaušinių trynius, grietinę, miltus, sumaišytus su kėlimo milteliais, ir gerai ištrinkite. Sudėjus išplaktus baltymus, atsargiai išmaišykite.
Paruoštą tešlą supilkite į gerai riebalais išteptą ir džiuvėsėliais pabarstytą torto formą. Nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius susmaigstykite į tešlą. Viršų apibarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite 40 minučių.
Paruoštą tešlą supilkite į gerai riebalais išteptą ir džiuvėsėliais pabarstytą torto formą. Nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius susmaigstykite į tešlą. Viršų apibarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite 40 minučių.