Morkų pyragas
INGREDIENTAI:
2 stiklinės smulkiai sutarkuotų morkų,
2 stiklinės cukraus,
3 kiaušiniai,
šaukštelis kepimo miltelių,
3 stiklinės miltų,
100 g sviesto,
cukraus pudros.
2 stiklinės cukraus,
3 kiaušiniai,
šaukštelis kepimo miltelių,
3 stiklinės miltų,
100 g sviesto,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Sutarkuotas morkas užpilkite cukrumi ir palaukite, kol jis ištirps. Įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Tešlą pilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą.
Kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Tai ne tik skanus, bet ir sveikas pyragas.
Kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra. Tai ne tik skanus, bet ir sveikas pyragas.