Pyragas su baltuoju šokoladu

Pyragas su baltuoju šokoladu Pyragas su baltuoju šokoladu

INGREDIENTAI:
P a g r i n d u i:
180 g šokoladinių sausainių,
100 g sviesto,
3 šaukštų cukraus ir
vanilinio cukraus.

Į d a r u i:
500 g varškės,
200 ml grietinėlės,
4 kiaušinių,

200 g baltojo šokolado,
125 g cukraus,
2 šaukštų citrinų sulčių.

P a p u o š i m u i:
pakuotės braškių želatinos pyragams,
2 šaukštų cukraus,
250 ml vandens,
šviežių braškių.
GAMINIMAS:

Sausainius sutrinkite kartu su sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Mišinį dėkite į kepimo formą. Varškę ištrinkite, sumaišykite su grietinėle. Cukrų išsukite su kiaušiniais, supilkite į varškės masę. Šokoladą ištirpinkite ant silpnos ugnies, taip pat supilkite į varškės masę ir viską gerai išsukite.



Įpilkite ir įmaišykite citrinos sulčių. Paruoštą varškės masę sukrėskite ant suslėgtų sausainių. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 45 min. Atvėsinkite. Paruoškite želė. Pyragą papuoškite braškėmis, tuomet apliekite paruošta želė. Padėkite į šaldytuvą 2 val.