Sluoksniuotos tešlos bandelės su varške

Sluoksniuotos tešlos bandelių su varške receptas
Sluoksniuotos tešlos bandelės su varške

Sluoksniuotos tešlos bandelių su varške receptas

INGREDIENTAI:
500 g varškės,
3 stiklinės miltų,
500 g margarino,
1/2 kiaušinio,
40 g marmelado,
druskos.
GAMINIMAS:
Miltus, kiaušinį, margariną, druską ir varškę greitai suminkykite ir 30 minučių palaikykite šaltoje vietoje. Iš atšalusios tešlos iškočiokite lakštą, sulenkite jį
kaip voką ir vėl padėkite šaltai.

Taip tešlą kočiokite ir lankstykite 2-3 kartus. Iškočiotą lakštą supjaustykite kvadratais ir kepkite karštoje orkaitėje. Iškepus patepkite marmeladu.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su varške