Šokoladinės bandelės

Šokoladinių bandelių receptas
Šokoladinės bandelės

Šokoladinių bandelių receptas

INGREDIENTAI:
250 g paprastų kvietinių miltų,
4 šaukštai kakavos miltelių,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
250 g kapotų šviežių mango vaisių,
60 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado gabaliukų,
2 kiaušiniai, lengvai suplakti,
250 g natūralaus jogurto,
100 g cukraus,
90 ml saulėgrąžų aliejaus,
125 g šokoladinio riešutinio užtepo.
GAMINIMAS:


Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite.



Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos masės. Suberkite miltų mišinį ir gerai sumaišykite. Į bandelių formeles sukrėskite pusę tešlos. Į kiekvieną formelę įdėkite riešutinio užtepo ir uždenkite likusios tešlos sluoksniu. Kepkite, kol gražiai pakils, 15-20 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir išverskite ant vielinių grotelių. Patiekite šiltas arba kambario temperatūros.

Šokoladinės bandelės