šokoladiniai pyragėliai

šokoladiniai pyragėliai
šokoladiniai pyragėliai

INGREDIENTAI:
Energetinė vertė: 373 kcal

Mažas siklainis konservuotų vyšnių (be skysčio 350 g),
2 indeliai atšaldytos tešlos pyragėliams,
100 g šokolado su riešutais,
2 šaukšteliai krakmolo,
3 šaukštai abrikosų uogienės,
2-3 šaukštai griljažo trupinių.

GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Vyšnias palikite, kad nuvarvėtų skystis. Tešlą iškočiokite ir padalykite į 12 trikampių. Šokoladą sukapokite, vyšnias perpjaukite pusiau ir palikite, kad nuvarvėtų skystis, paskui šiek tiek pabarstykite krakmolu.



Ant plačiosios trikampių kraštinės dėkite po šaukšelį šokolado ir keletą vyšnių (kad įdaras neiškristų). Apie 2 cm tešlos užlenkite virš įdaro ir susukite link smailiojo kampo. Sulenkite kaip ragelius ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 15 min.

Abrikosų uogienę pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Ją aptepkite dar šiltus pyragėlius ir pabarstykite griljažu. Iškepama 12 pyragėlių.