Vyšnių pyragas

Vyšnių pyragas
Vyšnių pyragas

INGREDIENTAI:
T e š l a i:
1/2 vyšnių be kauliukų,
250 g margarino,
stiklinės cukraus,
6 kiaušinių,
2 ir 1/2 stiklinių miltų,
3 šaukštelių kepimo miltelių,
5 šaukštų pieno,
2 šaukštų kakavos,
2 šaukštų romo.


K r e m u i:
1 pakelio vanilinio cukraus,
1/2 l pieno,
200 g sviesto,
6 šaukštų cukraus pudros,
200 g konditerinio šokolado.
GAMINIMAS:

Margariną sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniais, suberkite miltus, sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite pieną ir viską išmaišykite. Pusę masės sumaišykite su kakava ir romu. Šviesiąją tešlos dalį sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą formą, ant jos dėkite tamsiąją, o ant viršaus sudėliokite vyšnias. Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.



Kremą iš pudingo su pienu paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės, atvėsinkite ir sumaišykite su sviestu ir cukraus pudra. Kremu aptepkite atvėsusio pyrago paviršių. Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite ir apliekite pyragą.