Pyragėliai su abrikosais

Pyragėliai su abrikosais

Pyragėliu su abrikosais receptas

Pyragėliai su abrikosais- Kaip Padaryti abrikosu pyragelius is gatavos teslos, žingsnis po žingsnio receptas nuotraukomis.
 
Man patinka pyrageliai, Braškių pyragėliai, su Pyragėliai su aguonomis, riešutais ir su kitais Idarais.žiema, norisi būti namuose o Pyragėliu su abrikosais kvapnus švieži ir saldus  ,mmmm. Skanus receptas su abrikosais geriausias pasirinkimas tamsiomis žiemos dienomis. Jei naudojate gatavą tešla, jums truks keletą minučių. Mano receptas yra labai paprastas ir ,kuri padaryti gali bet kuri šeimininkė.
Paruošti įspūdingus ir labai skanius abrikosų pyragėlius labai paprasta.
Lengvai paruošiamas 25 min.Abrikosų pyragėliai - per 25 minutes

Kreminiai pyragaičiai su abrikosais

 
INGREDIENTAI:
8 pyragėliams:

Tešlai:

42 g kubelis mielių;
2 valg. š. cukraus;
125 ml šilto pieno;
40 g sviesto arba margarino;
1 pak. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
375 g miltų.

Įdarui:

100 g įvairių riešutų ir razinų mišinio (graikinių riešutų, migdolų, anakardžių, lazdyno riešutų, razinų);
4 arb. š. abrikosų uogienės;
50 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
8 konservuotų abrikosų puselės;
1 trynys. 

keletas panasiu receptu

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai
GAMINIMAS:

Sutrupintas mieles ir cukrų suberti į šiltą pieną, išmaišyti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui kartu su 100 ml šilto vandens, sviestu arba margarinu, vaniliniu cukrumi ir druska sudėti į miltus. Suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir laikyti 30 min., kad pakiltų. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ar stalo į 5 mm storio lakštą ir formele išspausti šešiolika 8-10 cm skersmens žvaigždžių. Pusę jų dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, o likusių viduriukuose išspausti dar po mažą 3-4 cm skersmens žvaigždutę.

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Riešutų ir razinų mišinį stambiai sukapoti ir sumaišyti su uogienei bei smulkiais kubeliais supjaustyta marcipanų mase. Įdarą dėti į žvaigždučių, sudėtų į kepimo skardą, vidurį. Ant įdaro uždėti po abrikoso skiltelę. Likusias žvaigždutes dėti ant viršaus taip, kad smaigaliai nesutaptų, o per vidurį matytųsi abrikosų skiltelės (formuoti saulutes). Sluoksnius suspausti, kad suliptų. Trynį išmaišyti su šaukštu vandens ir aptepti pyragėlių viršų. „Saulutes“ kepti orkaitėje 30-35 min.

Patarimas: vietoj abrikosų uogienės galima naudoti vyšnių uogienę ir vietoje abrikosų puselių dėti vyšnias be kauliukų.